پنجشنبه 28 خرداد 1405 - Thu 18 Jun 2026
  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۷ خرداد

  • پایان همکاری مهدی رحمتی با خیبر

  • یادداشت تفاهم‌ ایران و آمریکا؛ انتقادات از ترامپ آغاز شد

  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 37174
    تاریخ انتشار: 28/شهريور/1395 - 09:22
    بین الملل

    بمباران مواضع ارتش سوریه توسط جنگنده‌های آمریکایی/ کشته شدن ۶۲ سرباز و زخمی شدن صدها تن دیگر

    جنگنده‌های ائتلاف تحت رهبری آمریکا، شامگاه شنبه به پایگاه ارتش سوریه در «دیرالزور» در شرق این کشور حمله کردند که در پی آن ۶۲ سرباز جان خود را از دست داد و صدها تن دیگر زخمی شدند.

    بمباران مواضع ارتش سوریه توسط جنگنده‌های آمریکایی/ کشته شدن ۶۲ سرباز و زخمی شدن صدها تن دیگر

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛ به نقل از «سانا»، ده‌ها سرباز ارتش سوریه، روز شنبه در پی حمله جنگنده‌های ائتلاف به اصطلاح آمریکایی ضد داعش، به پایگاهی در نزدیکی فرودگاه «دیرالزور» در شرق سوریه جان خود را از دست دادند.
    ارتش سوریه، شامگاه شنبه اعلام کرد که یکی از پایگاه‌‌هایش در شرق استان دیرالزور مورد حمله هوایی ائتلاف آمریکایی قرار گرفته است و وزارت دفاع روسیه از کشته شدن 62 سرباز سوری و زخمی شدن بیش از 100 تن دیگر در حمله به این پایگاه خبر داد.
    وزارت دفاع روسیه می‌گوید در این حمله هوایی که روز شنبه در نزدیکی فرودگاه دیرالزور در شرق سوریه صورت گرفته، دو جنگنده F16 و دو جنگنده A10 شرکت داشته‌اند.
    سخنگوی وزارت دفاع روسیه همچنین گفته است که مقام‌های سوریه به روسیه خبر داده‌اند که 62 سرباز سوری در این حمله کشته و بیش از یکصد تن دیگر مجروح شده‌اند.
    همزمان، فرماندهی مرکزی نظامی آمریکا تأیید کرد که در این منطقه عملیاتی داشته که پس از اعلام روسیه متوقف شده است.
    در بیانیه فرماندهی مرکزی آمریکا آمده است که جنگنده‌های ائتلاف روز شنبه در مناطقی از دیرالزور که پیشتر نیز حملاتی را علیه داعش در آن ترتیب داده بودند، دست به عملیات زدند و پیش از این اقدام روسیه در جریان عملیات قرار گرفته بود.
    بیانیه فرماندهی مرکزی آمریکا تأکید می‌کند که نیروهای ائتلاف پس از آنکه از طریق روسیه مطلع شدند پرسنل و تجهیزات ارتش سوریه هدف قرار گرفته، عملیات خود را متوقف کرده‌اند.
    در همین راستا، یک مقام ارشد دولت آمریکا عنوان داشت، وزارت دفاع آن کشور از بابت این رخداد «ابراز تاسف» کرده‌است.
    به گفته این مقام ارشد، واشنگتن «از طریق روسیه، تاسف خود را به خاطر کشته‌شدن غیرعمدی نیروهای [ارتش] سوریه، ابراز کرده‌است». پس از این حمله، روسیه خواستار نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل شد.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما